Björn De Kock werd geboren in Ieper op 6 maart 1977. In 1987 trok hij naar de Stedelijke Kunstacademie in Ieper waar hij een opleiding piano en later slagwerk volgde.
Dat de muziekmicrobe hem al vroeg te pakken had, blijkt uit zijn humanioraopleiding.

Na vier jaar Latijn – Moderne Talen aan het college van Ieper trok hij naar de kunsthumaniora in Gent om er de richting piano en slagwerk te volgen. Daarna volgde hij slagwerk als hoofdinstrument en HAFABRA-directie aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen, waar hij met onderscheiding het diploma van meester in de muziek optie percussie-instrumenten en HAFABRA-directie behaalde.

Björn heeft al heel wat muzikale prestaties op zijn palmares staan, wat niet zal verbazen. Hij leidde sinds zijn zestiende al verscheidene ensembles en orkesten, waaronder de jeugdharmonie van Zillebeke, Jeugdharmonie Bravoura van Gullegem, de Scherminkelharmonie van het college in Ieper, de jeugdafdeling van de Koninklijke Harmonie Ypriana uit Ieper en diverse drumbands en trommelkorpsen.

Dat hij van alle markten thuis is, bewijst zijn muzikale bijdrage als drummer van de vroegere rockband Panopticum en recent The Pritty Boyz.

Na de academies van Oostende, Blankenberge, Brugge en Komen geeft Björn de Kock momenteel les slagwerk in de Stedelijke Kunstacademie van Ieper.

Björn nam begin 2008 het dirigeerstokje over van dirigent José Moerenhout, die na 19 jaar de fakkel doorgaf aan dit jonge, dynamische talent.